NETHERLANDS

Top dingen waar recruiters naar zoeken

Als je de eerste ronde van interviews kunt doorstaan en uitgenodigd wordt voor de tweede ronde, zou je redelijk veilig moeten zijn. Als u wordt gebeld door de personeelsmanager, wordt van u verwacht dat u op het werk presteert. Als kandidaat moet u goed voorbereid zijn en in staat zijn om te verwoorden wat uw ervaring en vaardigheden zijn die van de meeste waarde zijn voor het bedrijf.

Hoe goed was je in je vorige baan?

Hoe goed was je erin? Goed genoeg om de baan te krijgen? Goed genoeg om u een waardevolle aanwinst te maken? Hoe goed wil je er in zijn? Goed genoeg om op te vallen op een drukke arbeidsmarkt? Goed genoeg om de baan te krijgen, maar beter om een betere positie te krijgen als er een vacature is? Geef de recruiter de mogelijkheid om te weten wat je hebt gedaan. Laat zien dat je cv gevuld is met hard, authentiek werk en dat het representatief is voor je echte carrière-ervaringen.

Wat is uw ervaring in het algemeen?

Heb je gespecialiseerde kwalificaties? Wat zou jou geschikt maken voor de functie? Wat vind je het leukst en het minst leuk aan het werk? Waarom past deze baan goed bij jou?

Zijn er hiaten in uw werk?

Zorg ervoor dat u zorgvuldig aandacht besteedt aan het cv dat u instuurt. Zelfs de meest getalenteerde recruiters kunnen moeite hebben met het identificeren van een solide cv met vele maanden van verandering in uw arbeidsstatus. U kunt er ook voor zorgen dat u op de hoogte bent van eventuele juridische gevolgen als u een grote verandering in banen zou doorvoeren nadat u voor het eerst had gesolliciteerd. Vul het cv altijd in met de woorden "gekwalificeerd" en "beste" in het doelvak en onderstreep deze woorden altijd in de hoofdtekst.

Mooi visueel aantrekkelijk cv

Wees uniek Wees jezelf, maar zorg ervoor dat je cv uniek is. Elk bedrijf heeft een andere look en feel en wervingsmanagers zoeken naar cv's die aan hun behoeften voldoen en helpen hen te kiezen uit de grote stapel die ze elke dag ontvangen. Als u hetzelfde cv-formaat gebruikt, is dit geen goed verkoopargument.

  • Deel dit bericht