NETHERLANDS

Wat te overwegen bij het veranderen van carrière

Misschien wil je meer leren, of op een andere manier groeien, of een nieuwe vaardigheid leren. Of misschien heb je een verandering in de gezinsdynamiek, of vind je het niet langer loont om te doen wat je nu doet. Wat de reden ook is, op een dag realiseer je je plotseling dat het werk dat je doet, het werk dat je hebt gedaan, je niet gelukkig maakt of het leven gemakkelijker maakt.

Lees verder

Top dingen waar recruiters naar zoeken

Als je de eerste ronde van interviews kunt doorstaan en uitgenodigd wordt voor de tweede ronde, zou je redelijk veilig moeten zijn. Als u wordt gebeld door de personeelsmanager, wordt van u verwacht dat u op het werk presteert. Als kandidaat moet u goed voorbereid zijn en in staat zijn om te verwoorden wat uw ervaring en vaardigheden zijn die van de meeste waarde zijn voor het bedrijf.

Lees verder

Hoe Twitter te gebruiken bij het zoeken naar een baan

De meeste mensen die er zijn, krijgen elke dag veel vacatures. Daarom moeten ze, om een baan te krijgen, een manier vinden om hun zoektocht naar een baan effectiever te maken. Twitter kan een geweldige tool voor het zoeken naar werk zijn. Het platform is inderdaad zeer gebruiksvriendelijk en heeft een eenvoudige structuur die iedereen kan begrijpen. Bovendien staat Twitter vol met aanbiedingen en kansen waar werkzoekenden van kunnen profiteren. Dus als u op zoek bent naar een baan of als u op zoek bent naar een kans, volgen hier een paar stappen voor het gebruik van Twitter.

Lees verder

Hoe u uw cv kunt laten opvallen

De meesten van ons gaan een sollicitatiegesprek in met een lijst met prestaties die we aan de recruiter of manager moeten doorgeven. Natuurlijk moet deze lijst nauwkeurig zijn, maar het is te moeilijk om alles te onthouden als we praten met een persoon die we nog nooit hebben ontmoet. We kunnen dit proces ook niet altijd doorlopen. De beste cv-schrijvers hebben al nagedacht over welke informatie ze in hun cv en in het interview moeten opnemen. Dit is wat u moet onthouden.

Lees verder

Hoe u een baanaanbieding op de juiste manier accepteert

Een doordachte reactie op een baanaanbieding kan latere spijt helpen voorkomen en kan een effectieve manier zijn om uw carrière een boost te geven. Topcarrière-experts hebben de volgende tips verzameld om u op de juiste manier te helpen bij het accepteren van een aanbod.

Lees verder

Hoe online te netwerken

Deze tips zullen u helpen. U zult zeer waarschijnlijk duizenden mensen ontmoeten via uw baan of uw vrienden, maar dat betekent niet noodzakelijk dat u goede contacten kunt leggen en relaties met hen kunt opbouwen. Dit zijn de beste manieren om het meeste uit uw internetverbindingen te halen.

Lees verder