NETHERLANDS

Tips voor een pakkende cv

Weten hoe u een statement kunt maken en u kunt onderscheiden van uw concurrenten, is de sleutel tot het maken van een cv dat zich onderscheidt van de rest. Hier zijn enkele tips om u daarbij te helpen.

Lees verder

Een baan vinden zonder ervaring

Wil je doorbreken in een nieuwe branche, maar heb je absoluut geen ervaring? Dit is het moment om stappen te zetten naar een carrière in de technologie, en als je denkt dat dit een uitdagende situatie zou zijn, dan heb je gelijk! Maar als u over enige basisvaardigheden in de computerwetenschappen beschikt en een sterk vermogen hebt om problemen op te lossen, dan is het gemakkelijker dan u denkt om een baan te vinden waarmee u succesvol kunt zijn.

Lees verder

Zo vind je een nieuwe baan

Zoveel opties! Zoveel concurrentie! Er zijn zoveel plekken om te kijken. Maar met een beetje inspanning en een beetje voorbereiding kun je dat allemaal doorbreken en je droombaan vinden. Blijf lezen om erachter te komen hoe...

Lees verder

Hoe vind je een baan als Life Coach?

In dit artikel leer je alles over hoe je een Life Coach kunt worden. Je leert alles over het proces dat leidt tot het vinden van een baan als life coach. Zodra je meer weet over het proces, weet je hoe je een baan als life coach kunt vinden. Je leert ook over alle verschillende banen die je als Life Coach kunt krijgen.

Lees verder

Een baan vinden waar je mensen helpt

Voordat ik naar mijn huidige baan kwam, werkte ik in een andere sector die me werk opleverde dat mensen hielp. Maar ik maakte geen verschil of had geen connectie om impact te maken. Ik voelde me net een radertje in een machine...

Lees verder

Een baan vinden waar je van houdt in je stad

Om een baan te vinden moet je zelfverzekerd, gedisciplineerd en gedreven zijn, maar als je vastzit in een baan waar je niet van houdt, stel je misschien het vinden van de baan van je dromen uit. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar om de carrière te krijgen waar je van houdt, moet je je creativiteit toepassen, wat geluk hebben en een baan vinden die je echt tot nieuwe hoogten kan uitdagen.

Lees verder

Beste tips voor het vinden van een nieuwe baan

Het vinden van een baan die je wilt, kan soms overweldigend zijn. Het vinden van een baan die je echt wilt, is een heel andere strijd! Ik ga een heel eenvoudige methode met je delen die ik gebruik om mezelf en mijn klanten te helpen voorkomen dat ze verdwalen in het doolhof. Omdat je niet weet wat je wilt, weet je niet waar je moet beginnen. Dus hier zijn de stappen die ik neem elke keer als ik op zoek ben naar een baan of een nieuwe klant probeer te helpen de juiste baan voor hem te vinden.

Lees verder

Verschillen tussen een cv en een cv

CV en cv kunnen veel op elkaar lijken, maar zijn niet altijd uitwisselbaar. Het CV (Common Terminology) wordt gebruikt bij hulp bij het hervatten van het werk en bij beroepsonderwijs bij het vergelijken van de ene sollicitant met de andere, waarbij het enige doel is om taal te vermijden waarmee de werkgever in de war kan raken.

Lees verder