NETHERLANDS

Veelgestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek

Bent u ooit op een sollicitatiegesprek geweest en heeft uw interviewer u een persoonlijke vraag gesteld of zelfs een vraag gesteld over iets waarvan u dacht dat u het heel goed deed? Waar was die persoon naar op zoek of naar op zoek van jou? Zelfs de beste kandidaten kunnen in de war raken als dit gebeurt. Hier zijn enkele van de meest voorkomende vragen die ik heb moeten beantwoorden.

Lees verder

Wat te doen als je nerveus bent over sollicitatiegesprekken?

Zelfs de meest doorgewinterde geïnterviewden kunnen nerveus worden bij het interviewen voor een nieuwe baan. Als je bang bent dat je niet gekwalificeerd genoeg bent om je droombaan te vinden, kan dit een veelvoorkomende angst zijn. Maar hoe ontmoedigend het misschien ook lijkt, je moet je gedachten nooit laten afdwalen van de taak die voorhanden is.

Lees verder

Hoe u zich kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek met een potentiële werkgever

Voorbereiding helpt om onzekerheid, angst en stress voor een interview te verminderen. U kunt uw angst verminderen door de volgende stappen te nemen. Doe je onderzoek Je zult je op het interview moeten voorbereiden door onderzoek te doen naar het bedrijf en wat ze doen. U kunt dit online doen of door met vrienden te praten die in soortgelijke functies hebben gezeten. Hoe beter je bekend bent met een bedrijf, hoe beter je voorbereid bent op een sollicitatiegesprek.

Lees verder

Wat te dragen voor een sollicitatiegesprek

We maken allemaal een oordeel over de mensen waarmee we in contact komen binnen de eerste paar seconden nadat we ze hebben ontmoet. Dit zal een uitzondering zijn, maar je kunt nooit fout gaan met een fris wit overhemd gecombineerd met een zwarte of marineblauwe rok, zwarte of witte leren schoenen en een simpele clutch.

Lees verder

Hervat tips om betere resultaten te krijgen op vacaturesites

Bij het zoeken naar een baan zijn er bepaalde stappen die u moet nemen en dit snel moet doen om de meeste mogelijke leads te ontvangen. Het is niet zo moeilijk om een baan te vinden, als je weet wat je moet doen. Als u echter niet bereid bent om het benodigde werk te doen, krijgt u niet de...

Lees verder