NETHERLANDS

Wat te dragen voor een sollicitatiegesprek

We maken allemaal een oordeel over de mensen waarmee we in contact komen binnen de eerste paar seconden nadat we ze hebben ontmoet. Dit zal een uitzondering zijn, maar je kunt nooit fout gaan met een fris wit overhemd gecombineerd met een zwarte of marineblauwe rok, zwarte of witte leren schoenen en een simpele clutch.

Kijk wat anderen dragen

Als je er bijvoorbeeld aan werkt om een zelfverzekerder lichaamsbeeld op te bouwen, wil je misschien iemand vinden die je leuk vindt in een pak of skinny jeans. En dan, afhankelijk van je energieniveau en huidige gemoedstoestand, zou je kunnen zeggen: “Wauw, ik vind het geweldig dat ik dit pak draag. Ik kan niet geloven hoe zelfverzekerd ik me voel!” of "Wauw, ik vind het geweldig hoe ik eruitzie in deze outfit, ik voel me een miljoen dollar."

Bel een vriend

Je wilt hun eerlijke feedback horen - is het te luid of te helder? Is het te casual? Moet je je haar omhoog of omlaag dragen? Dit zal u helpen om in harmonie te blijven met uw eigen persoonlijke stijl en die van uw mensen.

Weet dat het tijd en moeite kost

Het kost tijd om je stijl te doorgronden. Haast je niet, want als je te veel kleding probeert, voel je je misschien een dwaas.

Krijg een betere houding door dagelijks te oefenen

De meeste mensen trainen als hobby en niet als een vaste routine. In feite voldoet slechts 8% van de Amerikanen aan de aanbevolen trainingsrichtlijnen. Het is dus essentieel dat u regelmatige lichaamsbeweging in uw leven opneemt. Als je echt gezond wilt zijn, begin dan meteen met een trainingsprogramma. In het begin lijkt het misschien moeilijk, maar je zult jezelf er later dankbaar voor zijn.

  • Deel dit bericht