NETHERLANDS

Een baan vinden waar je mensen helpt

Voordat ik naar mijn huidige baan kwam, werkte ik in een andere sector die me werk opleverde dat mensen hielp. Maar ik maakte geen verschil of had geen connectie om impact te maken. Ik voelde me net een radertje in een machine.

Ik nam een baan bij een bedrijf met winstoogmerk met als doel klanten te vinden en te voorzien van de beste producten en klantenservice. Dit zou de perfecte baan voor mij zijn omdat ik niet werd beperkt door mijn moraal.

Ik ontdekte al snel dat ik het werk haatte en hoe hard ik ook probeerde, ik kon mezelf er niet toe brengen de noodzakelijke beslissingen te nemen. Ik realiseerde me al snel dat ik er een hekel aan had om verkoper te zijn, en die baan was mijn enige optie. Na een paar weken vertelde ik mijn baas dat ik ging stoppen.

Een baan als vertaler vinden

Ze bieden vertaaldiensten, ze vertalen documentatie, ze vertalen marketingmateriaal, ze vertalen juridische documenten en ze geven zelfs bedrijfstrainingen. En ze hebben allemaal vertalers nodig. Het is aan jou om de juiste te vinden. Vertalers doen allerlei soorten taken, maar een van de meest voorkomende en zeer gewaardeerde taken is vertalen, waarbij vaak met mensen wordt gewerkt.

Een baan vinden als maatschappelijk werker

Ze werken voor scholen, ouderenzorg, hulp aan slachtoffers van huiselijk geweld, enz. Hoewel maatschappelijk werk al duizenden jaren een bloeiende carrière is en er eind 19e eeuw ook scholen voor sociaal werk werden opgericht, is er een groeiend tekort aan sociale arbeiders.

Een baan vinden als leraar

Hoe ziet dat er voor sommigen van jullie uit? Misschien bent u een sportleraar, geeft u rugby-, korfbal- of voetballes. Je bent de coach en de psycholoog tegelijk. Je gaat met ze om, leert ze verantwoordelijkheid te nemen, en ze leren van jou. Ben je misschien een wiskundeleraar? Misschien geef je zwemles, misschien ben je de wiskundeleraar van de school. Maar wat als je geen les wilt geven? Wat als je een andere rol wilt leren? Er zijn altijd manieren om je onderwijscarrière verder te verkennen.

Een baan vinden als levenscoach

De potentiële klant of klantenkring is meestal op zoek naar een oplossing voor zijn of haar huidige situatie. Mensen die op zoek zijn naar een carrièreswitch, zoeken een loopbaancoach die hen in de goede richting kan wijzen. In zekere zin zijn een loopbaancoach en een loopbaanadviseur beide functies om u te helpen bepalen wat u in uw leven wilt en u te begeleiden om het te krijgen.

Een baan vinden als verpleegkundige

Of het nu gaat om IV, constante bloedsuikercontroles, arbeid en bevalling, of het toedienen van medicijnen, verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor veel van wat er in een ziekenhuis gebeurt. Gemiddeld verdient een verpleegster tussen $ 35.000 en $ 52.000 per jaar. Dat is meer dan het loon van veel andere beroepen, maar het is nog steeds ver onder het bedrag dat artsen en advocaten kunnen verdienen. Er is veel vraag naar deze baan, wat betekent dat het waarschijnlijk een goede match voor jou is.

Dus welk beroep kies je voor jezelf?

  • Deel dit bericht