NETHERLANDS

Hoe vind je een baan als Life Coach?

In dit artikel leer je alles over hoe je een Life Coach kunt worden. Je leert alles over het proces dat leidt tot het vinden van een baan als life coach. Zodra je meer weet over het proces, weet je hoe je een baan als life coach kunt vinden. Je leert ook over alle verschillende banen die je als Life Coach kunt krijgen.

Wat is een levenscoach?

Je kunt een life coach zien als iemand die mensen helpt het beste uit zichzelf te halen. Als je aan een levenscoach denkt, denk je aan iemand als Chris Brady, een man die vroeger fitnessinstructeur was, maar toen besloot om van carrière te veranderen. In plaats van fitnessinstructeur te zijn, werd hij lifecoach.

Dus in plaats van een fitnessinstructeur te zijn, werd hij een levenscoach. Hij had veel kwalificaties en referenties. Toen hij coach wilde worden, begon hij met een paar korte cursussen psychologie. Hij leerde al snel dat hij het leuk vond om mensen te coachen. Hij zag hun potentieel. Hij had het vermogen om mensen een goed gevoel over zichzelf te geven.

Toen hij klanten beter leerde kennen, dacht hij: "Oh, ik zou dit naar een hoger niveau willen tillen." Hij was zo enthousiast over coaching dat hij een aantal cursussen in counseling volgde. Uiteindelijk werd hij gecertificeerd als psycholoog en behaalde hij een master in psychologie. Maar hij had altijd het gevoel dat hij iets te bieden had en er was een gat in de markt voor mensen die meer wilden weten over life coaching.

Zo kwam hij op het idee om lifecoach te worden. Hij vond het erg leuk, hij werkte hard en hij werd de nummer één life coach in het VK

Dus, kortom, besloot hij life coach te worden. Dat is wat de meeste mensen die lifecoach worden, doen.

Als ik aan een lifecoach denk, denk ik aan een coach. Maar een coach is iemand die met zijn klanten samenwerkt om te bereiken wat ze willen. Een life coach werkt op een andere manier. Hij werkt met mensen om hen te helpen worden wat ze willen zijn. Dit is een iets andere benadering dan een therapeut. Maar de kern is hetzelfde.

Als loopbaancoach kun je als zzp'er aan de slag als zzp'er. Of u kunt voor een bedrijf werken en in een officiële hoedanigheid als werknemer werken. U wordt per uur betaald en u kunt ook een uurtarief of een vast tarief krijgen. Om voor een bedrijf te werken, moet je in een officiële hoedanigheid voor hen werken.

Kun je loopbaancoach worden?

  • Deel dit bericht